ΣΠΑΝΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΙΚΕ

Πρωτοπόρος και καινοτόμος από την ίδρυσή της έως και σήμερα, η SPANOS Group δραστηριοποιείται σε όλους τους τομείς των τεχνικών και κατασκευαστικών έργων προσφέροντας υψηλής ποιότητας εξοπλισμό και εξειδικευμένες τεχνικές υπηρεσίες, «κτίζοντας» σχέσεις εμπιστοσύνης όπως υποδηλώνει και το εταιρικό της σλόγκαν ”Κτίζοντας στην Εμπιστοσύνη”.

Οι διεθνείς συνεργασίες που στα χρόνια έχει σφυρηλατήσει η SPANOS με ηγετικά ονόματα του κλάδου παγκοσμίως (AMMANN, CIFA, ASTRA, CAMS κ.α.), εγγυώνται την υψηλή ποιότητα των μηχανημάτων αλλά και την συνεχώς αναπτυσσόμενη τεχνογνωσία.

Στοχεύοντας στην αδιάλειπτη ικανοποίηση των πελατών της, η Εταιρία επενδύει διαρκώς σε  τεχνολογίες αιχμής, έρευνα, ανάπτυξη και βελτιστοποίηση των προϊόντων που παράγει και των υπηρεσιών που παρέχει.

Βασισμένη στην μακρόχρονη εμπειρία της στον μηχανολογικό και κατασκευαστικό κλάδο, η SPANOS σχεδίασε και ανέπτυξε τη σειρά κινητών συγκροτημάτων παραγωγής ετοίμου σκυροδέματος MOBISPA, τα μοναδικά παγκοσμίως με Ευρωπαϊκή Έγκριση Τύπου semi-trailer.

H SPANOS ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ, μέλος της SPANOS Group, επικεντρώνεται στην Έρευνα & Ανάπτυξη καινοτόμων τεχνολογιών για μεγάλο εύρος βιομηχανικών εφαρμογών, προσφέροντας μια πλούσια γκάμα τεχνικών λύσεων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.

Συνεργάζεται στενά με διακεκριμένους ερευνητικούς οργανισμούς, όπως το ΕΚΕΤΑ (Εθνικό Κέντρο Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης), το Πανεπιστήμιο του Bergamo στην Ιταλία, την Chemical Trading GmbH στη Γερμανία, την ελβετική πολυεθνική ΑΜΜΑΝΝ κ.α.

Επιστέγασμα αυτών των συνεργασιών, αποτελεί η δημιουργία ενός πρωτοπόρου σχήματος με το ΕΚΕΤΑ, στοχεύοντας στο «Κτίσιμο της Κυκλικής Οικονομίας», όπου ερευνητικά & τεχνολογικά επιτεύγματα μετουσιώνονται πλέον σε προϊόντα και διατίθενται στην αγορά.


Εκτύπωση  
Image

mainmenu-gr